Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s tvrtkom FINE GOLD d.o.o., Sinj
13. siječnja 2012.
Caritas Župe Gospe Sinjske uputio zahvalu Gradu Sinju
20. siječnja 2012.

Dana 18. siječnja 2012.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovore o kupoprodaji zemljišta na području GZK-Sinj s tvrtkama „LOGISTIKA VIOLETA“ d.o.o., Sv. Ivan Zelina i „KUZMANIĆ & ŠIMUNOVIĆ PROJEKT“ d.o.o., Split.

     

Tvrtka „Logistika Violeta “ d.o.o., Sv. Ivan Zelina je tvrtka specijalizirana za proizvodnju papira i proizvoda od papira (toalet papiri, papirnati ručnici i sl.). Na području GZK-Sinj na čestici zemljišta veličine 6.101 m2 namjerava izgraditi logističko-distributivni centar koji će im omogućiti daljnji razvitak i lakši plasman njihovih proizvoda do potrošača. Planira se novozapošljavanje do 12 radnika za potrebe poslovanja regionalnog distributivnog centra u Kukuzovcu. 

     

Tvrtka „Kuzmanić & Šimunović Projekt“ d.o.o., Split je tvrtka osnovana s ciljem razvoja visoko specijaliziranog ureda za projektiranje građevinskih konstrukcija, ali i nadzor te ispitivanje konstrukcija, kao servis budućim investicijama, ponajprije u području visokogradnje. Na području GZK-Sinj na čestici zemljišta veličine 3463 m2 namjerava izgraditi projektni biro s ciljem daljnjeg širenja svog poslovanja. Planira se novozapošljavanje za 5 radnika.

Riječ o drugom i trećem potpisanom predugovoru po novim uvjetima prodaje zemljišta i atraktivnoj cijeni  od 35 kuna po metru četvornome, uz niz drugih pogodnosti koje se nude investitorima.