Stožer za zaštitu i spašavanje na području Grada Sinja i dalje nastavlja s radom
13. veljače 2012.
Javni poziv za predlaganje programa manifestacije «Dani Alke i Velike Gospe» za 2012. godinu
15. veljače 2012.

Gradonačelnik Grada Sinja i  Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Sinja u suradnji sa Stožerom za zaštitu i spašavanje Splitsko-dalmatinske Županije  donijeli su odluku da dječji vrtići kao i sve osnovne i srednje škole na području Grada Sinja sa sutrašnjim danom, utorkom 14. veljače 2012. godine, počinju s radom i redovnim održavanjem nastave.

Zbog izvanrednih okolnosti mole se roditelji koji su to u mogućnosti da daju svoj doprinos i djecu koja u školu odlaze autobusnim prijevozom dovezu do autobusnih ugibališta, a djecu koja u školu dolaze pješice svojim automobilima dovezu do samih škola. Učenicima  koji zbog neprohodnosti prometnica ili iz drugih razloga uvjetovanim snježnim nepogodama nisu u mogućnosti doći na nastavu, za to vrijeme izostanci će biti opravdani.

Upozoravaju se vozači i ostali sudionici u prometu da dodatno posvete pozornost u blizini škola i prometnica kojima se kreću učenici, dok će pripadnici Policijske postaje Sinj u terminima dolaska i odlaska iz škole vršiti pojačani nadzor.