Obavijest o izradi dokumenta prostornog uređenja
5. rujna 2016.
Podatci o ugovorima koje je Grad Sinj sklopio u 2016. godini – drugi kvartal
14. rujna 2016.

Poštovani gospodine Kontić, poštovani djelatnici Hit radija!


Tijekom 10 godina postojanja i rada „Hit radia“, kroz vrijeme u kojem bilo puno radosnih, ali i onih manje sretnih trenutaka, „Hit radio“ je uvijek pokazivao konstantnost, profesionalnost, objektivnost i kompetentnost, donoseći u naše domove i živote, aktualne i provjerene informacije. Vođeni znanjem, iskustvom i entuzijazmom, da promičete istinu, razumijevanje i toleranciju, postali ste radio koji je svojim programom našao put do svakog slušatelja. U ovih 10 godina izvještavali ste sinjsku ali i širu javnost o svim temama koje su u funkciji građana, te na jedan demokratski, civilizirani način ispitivali i javno mnijenje o brojnoj problematici. Time ste postali neodvojivi dio Grada Sinja, što je zasigurno priznanje cijelom timu Hit radija, na što smo izuzetno ponosni! 

Kroz odlično prihvaćen i posjećen portal „Ferata“ dali ste svom radu novu kvalitetu i suvremeni pristup informativnom prostoru. 

U ime građanki i građana Grada Sinja, u ime svojih suradnika, te u svoje osobno ime čestitam Vam na ovom velikom i značajnom jubileju, uz želju da i dalje nastavite raditi jednako kvalitetno, s puno ljubavi za svoj grad i posao kojim se bavite. Ostanite i dalje radio kojem se vjeruje i kojeg se sluša! 

O.D. GRADONAČELNIKA
Kristina Križanac, struč.spec.oec