STOŽER CZSDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 1.9.2021.
1. rujna 2021.
HRVATSKE CESTE
Gradonačelnik Miro Bulj sa suradnicima održao radni sastanak s ravnateljem Županijske uprave za ceste Split Petrom Škorićem i njegovim suradnicima
1. rujna 2021.
GRAD SINJ

Obaviještavamo učenike srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koji, na temelju Odluke Vlade RH od 26. kolovoza 2021. godine, imaju pravo na subvenciju troškova prijevoza autobusom do visine od 75% cijene vozne karte, kako će i ove godine imati pravo na 100% subvencioniranje prijevoza autobusom u međumjesnom prijevozu na relaciji Sinj – Split i mjesnom prijevozu na području Grada Sinja, u razdoblju od 06. rujna do 23. prosinca 2021. godine.

Subvenciju razlike od 25% cijene vozne karte, osiguravaju Grad Sinj i odabrani prijevoznik (Promet Sinj d.o.o., Litre tours d.o.o. ili Čović prijevoz d.o.o.)

Grad Sinj osigurava financiranje u 100% iznosu i svim učenicima koji nisu obuhvaćeni Odlukom Vlade RH, jer im je udaljenost od mjesta prebivališta do škole manja od 5 kilometara, ako mogu koristiti redovne linije prijevoznika Promet Sinj d.o.o., Litre tours d.o.o. ili Čović prijevoz d.o.o.

Obrazac za prijevoz učenika preuzima se kod odabranog prijevoznika.