Javni poziv “Dani Alke i Velike Gospe 2013. g.”
5. veljače 2013.
Novih pet investitora u Gospodarskoj zoni Kukuzovac – Sinj
7. veljače 2013.

Nakon što je u mjesecu veljači 2012. godine između Grada Sinja i tvrtke „Inter S.T.E.E.L. d.o.o., Dicmo  zaključen Predugovor o kupoprodaji nekretnine kojom prigodom je kupac uplatio iznos 30 % kupoprodajne cijene, dana 04. veljače 2013.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan,  s imenovanim  investitorom zaključio je i Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK.
    
Zaključivanjem kupoprodajnog ugovora Grad Sinj je  tvrtci „Inter S.T.E.E.L. d.o.o., Dicmo“  prodao nekretninu označenu kao čestica zemljišta 177/226  k.o. Turjaci ukupne površine 5.732 m2, radi izgradnje proizvodno poslovne građevine – hala za oblikovanje armaturnog čelika, te izradu, sječenje i savijanje elemenata od betonskog čelika, kao i aneks s uredskim prostorima i svojim pratećim sadržajima.
    Direktor tvrtke, gosp. Mario Pušić najavio je  otpočinjanje radova već ovaj tjedan, a prema njegovim riječima dovršenje objekta bi bilo u mjesecu lipnju ove godine. Uz postojeće zaposlenike koji bi u novi poslovno-proizvodni objekt preselili iz Dicma, posao bi pronašlo 10 novih zaposlenika
.