ČESTITKA GRADONAČELNIKA POVODOM DANA GRADA SINJA – BLAGDANA VELIKE GOSPE
14. kolovoza 2014.
Obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, te 23. obljetnice napada na vojarne bivše JNA i početaka oružane obrane od velikosrpske agresije na Cetinski kraj
21. kolovoza 2014.

Na temelju čl. 12. Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Sinja, i ove godine Grad Sinj će sufinancirati kupnju obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole učenicima s prebivalištem na području grada Sinja, kojima novčana primanja u obitelji za mjesec prije podnošenja zamolbe ne prelaze iznos od 1.000,00 kn po članu, a ne mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.

Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu. Dodjela novčanih sredstava za sufinanciranje kupnje udžbenika provodit će se prema Odluci Socijalnog vijeća Grada Sinja.

Obrazac za podnošenje zamolbe kao i ostale informacije glede subvencije zainteresirani mogu dobiti u Uredu Grada (tel. 708-620 i 708-608) tijekom radnog vremena.

Zamolbe se predaju u pisarnici Grada Sinja osobno ili poštom najkasnije do 19. rujna 2014. godine.

v.d. Predstojnika: Igor Vidalina, dipl. iur. v.r.

Napomena:

-Obitelji sa četvero i više djece na redovnom školovanju ovu pomoć ostvaruju do cenzusa prihoda od 2.000,00 kn po članu.

Zaključak o sufinanciranju kupnje obveznih udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola za 2014./2015. školsku godinu možete preuzeti ovdje.

Zamolbu za sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika možete preuzeti ovdje.