Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju, po prijedlogu Gradonačelnika Grada Sinja, u donošenju prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja
31. listopada 2023.
Prijedlog rang liste kandidata za dodjelu stipendija srednjoškolcima slabijeg imovinskog stanja
31. listopada 2023.
SVI SVETI

Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, 1. studenoga prigodno će obilježiti blagdan Svih svetih.

U 8 sati i 30 minuta bit će paljenje svijeća i polaganje vijenaca kod Središnjeg križa na groblju Sv. Frane u Sinju, u 9 sati na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u ‘Spomen parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata’ (ispred zgrade Gradske uprave), a u 9 sati i 30 minuta ispred biste prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana na istoimenom gradskom trgu. Nakon paljenja svijeća i polaganja vijenaca, u 10 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske služit će se sveta misa.

Delegacija Grada Sinja sutra će položiti vijence i zapaliti svijeće na grobovima pokojnog gradonačelnika Ivice Glavana na groblju Svetog Roka u Udovičićima i bivšeg gradonačelnika Nikole Tomaševića na groblju svetoga Nikole u Brnazama.