Besplatan prijevoz sinjskim studentima – ove godine vozi „Litre tours d.o.o“
22. rujna 2023.
Cro race – Sinj je cilj
23. rujna 2023.

Zbog CRO Race utrke na kojoj će sudjelovati više od 150 biciklista u utorak, 26. rujna 2023. godine od 15:30 sati  do 17:00 sati  na pola sata prilikom prolaska biciklista i vozila u pratnji za sav promet bit  će zatvorene sljedeće ulice: D1 Ulica bana Jelačića (Sinj) – Splitska ulica – Alkarsko trkalište – Brnaška ulica – Vrlička ulica – D219 Vrlička ulica – D1 Ulica Filipa Grabovca – Suhač – 6105 Hrvace – 6287 Rumin – D219 Kameni most (Obrovac Sinjski) – D219 Ulica Domovinskog rata (Sinj) – Vukovarska  – Splitska ulica (CILJ) – Biljeg ( Alkarsko trkalište)

Posebna regulacija prometa bit će i na drugim područjima gdje se vozi utrka ta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Upozoravamo sudionike u prometu da su, iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Pozivamo sve vozače motornih vozila koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama organizatora, da koriste alternativne pravce, ako je to moguće, a ako se nađu na biciklističkoj da zaustave vozila do prolaska biciklista.

Budući da trase utrke voze većinom po državnim cestama i glavnim prometnim rutama kompletan promet koji se odvija tim dionicama u smjeru kretanja biciklista od samog starta bit će usporen, u skladu s kretanjem biciklista, odnosno oko 40 – 60 km/h.

S obzirom na to da će staza biti osigurana, neće biti moguća pretjecanja ni propuštanja prometa, pa samim time postoji velika vjerojatnost da će doći do kašnjenja autobusnih linija koje prometuju tim dionicama.