Program rada Gradskog vijeća Grada Sinja – dostava prijedloga za program
10. siječnja 2013.
NATJEČAJI ZA PRODAJU ZEMLJIŠTA U GZK – SINJ
14. siječnja 2013.

Dana 22. studenoga 2012. godine konstituirana je Zajednička komisija za tumačenje odredbi i praćenje primjene Kolektivnog ugovora za gradske službenike i namještenike u Gradskoj upravi Grada Sinja na kojoj sjednici je donesen i Pravilnik o radu Zajedničke komisije za tumačenje odredbi i praćenje primjene Kolektivnog ugovora za gradske službenike i namještenike u Gradskoj upravi Grada Sinja.

Pravilnik možete preuzeti ovdje.

 

Na 2. sjednici Zajedničke komisija za tumačenje odredbi i praćenje primjene Kolektivnog ugovora za gradske službenike i namještenike u Gradskoj upravi Grada Sinja održane dana 29. studenoga 2012. godine, Zajednička komisija donijela je tumačenje članaka 44., 45., 46. i 47. Kolektivnog ugovora za gradske službenike i namještenike u Gradskoj upravi Grada Sinja  („Službeni glasnik Grada Sinja“ br. 01/07 i 09/11).

Izvod iz Zapisnika sa 2. sjednice Zajedničke komisije za tumačenje odredbi i praćenje primjene Kolektivnog ugovora za gradske službenike i namještenike u Gradskoj upravi Grada Sinja na kojoj je doneseno predmetno tumačenje možete preuzeti ovdje.